Over ons

Waar staan wij voor?

Inspiratie kan leiden tot de meest creatieve en prachtige kunstuitingen. De liefde voor muziek is dan ook de reden voor ons streven om de beste selectie aan te bieden van informatieve en educatieve media met als onderwerp muziek en aanverwante gebieden. Over de hele wereld worden boeken, DVD's en andere media gemaakt met als doelstelling muziek- en geluidliefhebbers te inspireren en te onderwijzen, zodat zij de uitoefening van hun hobby en/of vak of simpelweg hun kennis van een bepaald onderwerp naar een hoger plan kunnen tillen.

Door een goede selectie uit dit enorme en versnipperde aanbod te bundelen en voor iedere bassist gemakkelijk toegankelijk te maken, wil Baswerk.nl haar steentje bijdragen aan de culturele ontwikkeling van onze maatschappij.

Baswerk.nl is onderdeel van Food4mind.com en probeert door deze speciaal op bassisten gerichte site het aanbod nog toegankelijker te maken.

Heden

Elke dag worden nieuwe boeken, DVD's, CD's etc. toegevoegd en zijn we bezig met de verbetering van onze website.

Toekomst

Baswerk.nl houdt de digitale vooruitgang scherp in de gaten, en zal proberen in te blijven spelen op de nieuwste relevante ontwikkelingen. Verder denken wij continu na over de introductie van nieuwe en inspirerende produktgroepen.